Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
20.04.2011 03:06 - Може и да е от пролетта ...
Автор: fars Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1476 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.04.2011 12:21


Разговарях с девойка, не отдавна мимолетна любовница за мъжете малко над 30 години и нашите проблеми с жените. Онези младите и все още свежи, за сега не съвсем цинични и прикрито покварени жени. Жените, които срещаме в сайтовете за запознанства, клубовете или в компанията на приятели. Същите онези момичетата между 22 и 28 въобразяващи си, че търсят сигурността и стабилитета неприсъщ на връстниците си. Разговаряхме за онова, което искаме ние, същото което искат те, за мечтите, проблемите и други глупости. След това се чувствахме добре.

Девойката се оплакваше от сегашния любим, който вече е пътник, а също и от това, че мъжете не знаели какво искат. Тя разбира се знаела, че иска деца и семейство, не търсела просто секса, нито прибързаното съжителство, нито парите (макар, че още си хапе дупето от яд, че не отишла на екскурзия в чужбина с онзи преди мен), нито колите, нито другите блага (вола, нивата, роба на ближния ...).

То е ясно, че проблема били мъжете, които не знаели какво искат, нито как да я задържат, нито да я интригуват, нито ... нито ..., а също и ... Тук е редно да кимнете, примяскате и отсечете - ама поредната кифла приятел, за какво ни занимаваш? Е, защо? Защото и казах, че сега му е времето да се поучи от грешките на моето поколение, онова към което се стреми в търсене на уют, деца, сигурност, смях и други важни неща. Също и защото тази е моята кифла, а вашата настояща, бивша, бъдеща ще го прочете докато си пие кафето и току виж остане при вас. А може и да не остане. Възможно е да напусне някого и да ви провърви. Може да провърви и на мен. След като изяснихме мотивите да продължим.

Прекрасната моя бивша мимолетна любима, навярно опитвайки се да ми покаже колко е търсена ми заяви, че винаги е излизала с няколко, понякога спи с един и не страдала за мъже. Освен това се пази за любовта, а до тогава - последва многоточие.

Не знам дали ми повярва, че мнозина от симпатичните мъже и жени сме така, преди да минем вододела и ни омръзне да бъдем същите - спящи с десетки и стотици преди да ни обхване отегчението и цинизма на 30-те години. Преди да вперим поглед към невинността на 22-28 годишните все още не цинични момичета и опитаме да намерим щастието.

Уви втурваме се да търсим нещо важно, но се сблъскваме със същите като нас, пострадали от подобни нам и се завърта колелото на живота. Цинизма бил пропълзял и при младите, за това са започнали нашата стара игра на десетки и стотици безлични партньори.

Стара-престара история. Само дето боли. Боли, защото сърцето е животно. Тъй твърди Захари Карабашлиев, автор на успешен роман за един убитак дето го боли. Успешен защото убитаците над 30 четем такива неща. Пък на млади години четяхме Буковски.

След Буковски иде житейската скука и униние, а те хващат за топките по-зле и от слипове размер S и донейде подобно на мръсница мъжеядка.

Поука няма. Само пожелание за успех. Има обаче съвет. Бачкайте. Направете кариера, измислете готина идея, намерете точните партньори, добрия кредитор и изкарайте пари. С парите идват и правилните жени. Ето - започвам да разписвам своя бизнес идея. Пожелайте ми успех!

image



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fars
Категория: Лични дневници
Прочетен: 191109
Постинги: 54
Коментари: 217
Гласове: 574