Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
03.06.2011 14:51 - Мац-мац, пис-пис ... котешка и работа
Автор: fars Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2712 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Покрай текста на песничка се сетих за една от най-удовлетворителните сексуално любовници, които съм имал. Досущ като героиня от лошите приказки и песничката на Миленита тя бе красиво и отегчено зверче, на което бе омръзнало да е желано.

Срещнах я преди години, малко след като преполових  третата деката от живота ми. Както при мнозина тогава пулвах в сексуален и интелектуален еклектизъм. Откривах дълбините на ... и на женската душа. Експериментирах смело и сигурно за това се заинтригувах от тази жена, която иначе нямаше да попадне в полезрението и леглото ми.

Това бе единствената красива програмистка, която съм виждали и до сега. Съзнаваше своето интелектуално превъзходство над мнозина от мъжете, които срещаше и тъй като не градеше кариера впрягаше интелекта си в игри с мъжете. Доста повърхностни всъщност, защото играта бе от типа - яж, пий и се изпарявай, за да оглупеят от мерак. Те оглупявали, поне аз съм виждал двамина нейни почитатели, които ден след ден и засвидетелсваха своята вярност, а в замяна получаваха пренебрежение. Луди мъже, луди ...

Така се случи, че първия път, когато я видях бе в къса поличка и танцуваше на нещо като подиум в нощен клуб. Въпреки, че имахме уговорка тя се държа като принцеса заибиколена от маса лапнали паленца, защото наистина бе заобиколена. Кифлата си бе поканила още двамина верни роби, освен мен. Не си падам по такива роли, за това си изпих питието и си тръгнах. Интересното бе, че тя ме потърси - навярно бях жегнал егото и.

Следващия път се видяхме на хапване. Искрено се забавлявах на опитите и да ми изиграе сценката - тя го жегва, той си изпуска нервите, за това тя си тръгва, а той сам в къщи с пръстчета около ...  е, там дето я няма Нея. Да обаче не, защото се забавлявах дарявайки я с щедри усмивки. 

Настана време за такси и моята руса, красива, забавна и отегчена принцеса пожела да си ходи, а аз усмихнато и рекох, че пътя за дома и минава през моя. Поспорихме две минути и изненадващо тя склони, като зае ролята на обидената принцеса, която ще отвори студено крака за да понесе ... Е, не стана така. 

Не стана, но тя се постара. Наистина се постара, защото малко преди да си стигна оргазма тя изстреля - искама дете от теб! Бе - уау! Без да спирам я попитах кога го реши, а тя отвърна - сега. Естествено отвърнах - ще се уреди и си помених плановете - вместо вън свърших вътре и това бе само началото...  Не бе първия път, когато съм правил луд секс по половин денонощия с прекъсвания за вода, и тоалетна, но бе първия път, когато открих че мога да се празня практически през около 30 минути и така близо 12 часа.  Бе кротка лудост и за двама ни. Няма да влизам в подробности, защото това не е порно разказ, но години наред, щом си мислех за красиви женски срамни устни се сещах за нейните;) 

Не изкарахме дълго заедно, но и за двама ни бе ценно преживяване.

Та момчета, не отбягвайте ами покорявайте такива зверчета - те това искат:)





Гласувай:
3



1. phoenix2000 - Мноо яка песен
03.06.2011 15:05
Мноо яка песен
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fars
Категория: Лични дневници
Прочетен: 191154
Постинги: 54
Коментари: 217
Гласове: 574